Institut za medije crne Gore (IMCG)

organizuje

INFORMATIVNU SESIJU

za pojašnjenje uslova konkursa namijenjenog organizacijama civilnog društva  (OCD) u Crnoj Gori

U okviru projekta ,,Dijagnoza i terapija slobode izražavanja, govora mržnje i etničkih tenzijaInstitut za medije Crne Gore organizuje informativnu sesiju, tokom koje će prisutnima biti pružena mogućnost da dobiju dodatna pojašnjenja kriterijuma objavljenih u okviru konkursa za podršku projektima organizacija civilnog društva u Crnoj Gori.

Informativna sesija će biti održana 28. juna, u prostorijama hotela Ramada u Podgorici, sa početkom u 11h.

Zainteresovani predstavnici/ce OCD će u toku sesije dobiti odgovore na pitanja od značaja za uspješan rad na pripremi prijedloga projekata.

Za učesnike koji će prisustvovati informativnoj sesiji, a dolaze iz drugih opština, biće refundirani troškovi puta u visini vrijednosti karte za javni prevoz uz priloženu kartu ili račun za gorivo.

Molimo Vas da pristustvo sesiji potvrdite do ponedeljka 27.06.2022. do 12h na adresu grantovi@mminstitute.org.

Stojimo na raspolaganju za dodatna pitanja, koja možete slati na mejl grantovi@mminstitute.org. Takođe, podsjećamo da više detalja o samom pozivu možete pronaći na sledećem linku: https://www.mminstitute.org/konkurs-za-podrsku-projektima-ocd-u-crnoj-gori/

Informativna sesija je dio projekta Dijagnoza i terapija slobode izražavanja, govora mržnje i etničkih tenzija je zajednička inicijativa Instituta za medije Crne Gore (IMCG), Centra za demokratiju i ljudska prava (CEDEM) i Ul-info, usmjerena ka jačanju i zagovaranju slobode izražavanja, suzbijanju govora mržnje i smanjenju etničkih tenzija u Crnoj Gori.  Projekat je finansiran od strane Evropske unije kroz Program Evropski instrument za demokratiju i ljudska prava za Crnu Goru 2020, EIDHR, a kofinansiran je od strane Ministarstva javne uprave, digitalnog društva i medija Crne Gore.